Vores produkter







Hver eneste af vores småkager har vi brugt lang tid på at udvikle.
Det tager mellem 4 – 6 måneder for os at udvikle en ny smagsoplevelse, foruden det rent bagetekniske, indholdet, smagen, udseendet, konsistens, farveudtryk og bagetid.
Den primære udfordring er lige at få smag nok i vores småkager, dernæst at mandelsmør er temperaturfølsomt, så hurtigt får man lidt for mørke kanter/områder i småkagerne og det kan kun prøvebagning på prøvebagning gøre give svarene på.
Det er vores bagermester, Jan, der selv udvikler hver eneste smag og det tager altså bare tid og masser af prøvebagninger, før han er tilfreds, hvilket kommer vores kunder til gode.
Og da vores målsætning er, i så stor grad som muligt, at bruge lokale råvarer fra den bornholmske natur, ja så er der noget der hedder sæson for de forskellige bær, frugter m.m.
Men i hver pose kan du smage lidt af vores bornholmske natur, ja og selv ingefær dyrkes her på øen, det samme gælder f.eks. Havtorn, blåbær og mange andre naturlige ingredienser.
Har du et forslag til hvilken smag du syntes vi skal prøvebage og udvikle? Så skriv et indlæg på FB eller kontakt os her på siden.




Nyhedsbrev
Copyright © 2025 Bornholmer Bageren